The Legal Edge Difference

Bulgarian Center of New England

Приятели до живот. Ние изграждаме дългогодишна връзка, когато купуваме или продаваме вашия дом. Нашите агенти се стремят да разберaт вашите нужди и желания толкова добре, че стават част от вашето семейство.

Подход на екипа. С вас винаги ще има агент от нашия екип, който ще ви придружи при оглед или който персонално ще участва в продажбата на вашия дом, изтъквайки най-добрите му страни. Ние не вярваме в използването на lock box и оглед без агент.

Как да спестите. Ние ви спестяваме пари. Разходите по адвокатски услуги могат да бъдат много високи. Нашите адвокати ще разгледат и обработят вашите документи като част от нашата услуга. По този начин ще спестите най-малко $500.

Забравете вашите правни главоболия. С наша помощ, безболезнено и безстресово ще преминете през процеса на покупко-продажба и така ще можете да се фокусирате върху други неща.

Комплексни услуги за дома. За КУПУВАЧИТЕ : Ще разгледаме подробно какво е най-важно да знаете при решението за покупка на имот. Ще бъдем вашия пътеводител по време на целия процес от вземането на заем до последното подписване на документи и влизане в собственост. За ПРОДАВАЧИТЕ: Ще отдадем на вашият дом вниманието, което заслужава, ще направим необходимата реклама, ще подготвим подходящи снимки, ще подчертаем най-добрите му страни, наблягайки на детайлите и използвайки интериорни съвети и приоми, които могат да доведат до бърза и ефективна продажба.

Дарения с благотворителна цел. Като членове на българската общност, ние ще дарим от ваше име $500 на Българския център в New England при всяка покупка или продажба на имот.

Broker/Owner: David Flashenburg
2 Cabot Pl, Ste. 5
Stoughton, MA 02072
617-417-9174 –
Violeta@LegalEdgeRE.com
www.LegalEdgeRE.com
*applies to purchases and sales of $150,000 or greater.